Add to favourites

LA SÉMOLA (EL CUSCÚS)

COM PREPARAR-LA 12 VEGADES
CHALENDAR, PIERRETE

VAT included

Description
El nom cuscús pertany a la cultura berber i, segons els especialistes, prové del mot k'seksu, l'arrel del qual vol dir «arrodonit». Es refereix a allò que, des de fa molt de temps, tots els països occidentals han adoptat, ja que la majoria de llengües europees des ignen amb aquest mot la sèmola de blat dur i, per metonímia, el «plat tradicional compost per aquesta sèmola cuita al vapor, acompan yada de carn i de verdura, tot junt servit amb el brou, l'harissa, mandonguilles de carn, merguez, etc.», segons la definició del di ccionari ...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsSD EDITORES
2016
20 Pages
Format: Grapado
ISBN: 9788494487927
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES